Η Δ. Τσαβαχίδης & ΣΙΑ Ο.Ε. – Belplast, δραστηριοποιείται στην παραγωγή  PVC Compounds σε σκόνη και κόκκους, καθώς και μια σειρά πλαστικών προφίλ  για οικοδομική χρήση. 

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στη Νέα Σάντα του νομού Κιλκίς, ο οποίος περιλαμβάνει γραμμές κοκκοποίησης, mixers και γραμμές μορφοποίησης προφίλ (extruders). 

Ειδικότερα, η εταιρεία παράγει σκληρό PVC σε Dry Blend και κόκκο για την κατασκευή διαφόρων προϊόντων σε  extruders και injection σε standard χρώματα και ποιότητες, αλλά και υλικά προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της όπως πχ. ιδιαίτερα υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες χρήσης, ειδικά χρώματα κλπ.

Αυτή η μεγάλη γκάμα υλικών παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας οι οποίες διαλέγονται μετά από προσεκτική αξιολόγηση. Οι ρητίνες PVC, οι σταθεροποιητές, τα πρόσθετα και οι χρωστικές ελέγχονται σε καθημερινή βάση ούτως ώστε το τελικό προϊόν να είναι άψογο.

Ανάμεσα στους πελάτες της εταιρείας είναι μονάδες παραγωγής προϊόντων από PVC όπως ρολλά, επενδύσεις, οικοδομικά, σωλήνες, λάστιχα, καλώδια κλπ., καθώς επίσης και έμποροι οικοδομικών υλικών, ξυλεμπορικά, κατασκευαστικές εταιρείες 

H Belplast παράγει πλαστικά οικοδομικά υλικά όπως νεροσταλάκτες, φαλτσογωνίες, σωληνάκια, αρμούς διαστολής, αποστάτες οπλισμών σκυροδέματος, πλαστικών προφίλ, σοβατεπί και κορνίζες καθώς και επενδύσεις από PVC,  εσωτερικές και εξωτερικές, για  λυόμενα, οικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανίες, βιοτεχνίες κλπ.

Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από σκληρό διογκούμενο PVC με βασικό χαρακτηριστικό την τέλεια λειτουργικότητα και αντοχή, αλλά και τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Close Menu